Greetings GT Lovers - LegacyGT.org
LegacyGT.org     subaru gift, subaru calendar

 

Go Back   LegacyGT.org > Legacy Owner's Lounge > New Member Introductions

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-26-2015, 12:00 PM   #1
Brian Rogers
Junior Member
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 7
Default Greetings GT Lovers

I have a dead GT. I've joined this forum in hopes of resurrecting it. Stepson drove to Vegas and on way back over filled with oil, foamed the oil and killed the plugs. Haven't touched it yet as I'm waiting for him to go back to his post in Germany and i can't do him harm. Part of the problem is i think the starter is gummed up and needs a cleaning and lube.
Oh well more later on. thanks for letting my vent.
Brian Rogers is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-08-2015, 12:47 PM   #2
Brian Rogers
Junior Member
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 7
Default

Well I pulled the LH plugs and they are beat up so I'm thinking long block.
Brian Rogers is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2015, 03:38 PM   #3
JDMChizad
Member
 
JDMChizad's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Salt Lake City
Posts: 99
Default

Ouch!
JDMChizad is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-28-2015, 08:40 PM   #4
lessonlearned
Junior Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: High Desert of California
Posts: 2
Default

I just totaled my 05 GT- what year is yours?
lessonlearned is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2015, 11:42 AM   #5
Brian Rogers
Junior Member
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 7
Default

It's an '05. How many miles on yours and how much? Currently looking to source one localy, but have truck will travel.
Brian Rogers is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2015, 12:17 PM   #6
lessonlearned
Junior Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: High Desert of California
Posts: 2
Default

99k miles on the car- I live near Hesperia, CA
lessonlearned is offline   Reply With Quote
Old 11-14-2015, 10:32 PM   #7
Dookie
;-0
 
Dookie's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Fresno - The arm pit of CA
Posts: 5,045
Default

Few questions.

Did you replace the plugs afterwards?

Did you have the compression test done?
Dookie is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 03:45 AM.



Subaru and Legacy are trademarks of Fuji Heavy Industries and are used here for identification purposes o­nly. The comments and content are property of their posters.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Designed & Powered by Domain Architect