brake problems help! - LegacyGT.org
LegacyGT.org     subaru gift, subaru calendar

 

Go Back   LegacyGT.org > Legacy Technical > Braking

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-15-2014, 07:36 PM   #1
0306lgt
Junior Member
 
0306lgt's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: poughkeepsie ny
Posts: 6
Default brake problems help!

hey guys whats going on i have 03 legacy gt 5 speed manual last week i removed the heads sent out for milling and valve job had int manifold polished replaced all gaskets and seals in the front of the motor timing belt water pump etc my problem is now the car is back together and sounds and runs great but i have no brakes at all unless pressing to the floor very hard i bled the brakes multiple times and all fluid levels are good no leaks as far as i can see so i dont know what else it could be the only thing i removed at all that had anything to do with the brakes is the booster hose what could this problem be i am able to pump the brake pedal with the same resistance over and over again whether the car is running or not the pedal is very stiff and brakes were fine before the job i did any suggestions? thanks

Last edited by 0306lgt; 08-16-2014 at 06:27 AM. Reason: updating title
0306lgt is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 03:06 PM.



Subaru and Legacy are trademarks of Fuji Heavy Industries and are used here for identification purposes o­nly. The comments and content are property of their posters.

vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Designed & Powered by Domain Architect